"Είναι εντυπωσιακός ο βαθμός απορρόφησης κοινοτικών κονδυλίων στη Στερεά Ελλάδα.περγαντας κλεαρχος
 Όχι μόνο υπερβαίνει κάθε άλλη Περιφέρεια της Ελλάδας, αλλά και της Ευρώπης."

Johannes Hahn

Διεθνές Συνέδριο «Week of Innovative Regions in Europe 2014 – WIRE V» (Αθήνα, 12-13 Ιουνίου)

Αξιότιμε κύριε Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας,

Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Ελληνικής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκή Ένωσης, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Έρευνας & Τεχνολογίας, σας προσκαλούν στο διεθνές συνέδριο «Week of Innovative Regions in Europe – WIRE V» (Εβδομάδα Καινοτόμων Περιφερειών στην Ευρώπη), το οποίο θα λάβει χώρα στις 12-13 Ιουνίου 2014 στην Αθήνα, στην Αίγλη Ζαππείου.

Το διεθνές συνέδριο «WIRE», το οποίο διοργανώνεται από το 2010, συγκεντρώνει κάθε χρόνο το ενδιαφέρον του συνόλου των Ευρωπαίων Εταίρων, αποτελώντας τον πλέον σημαντικό, επίσημο πανευρωπαϊκό δημόσιο διάλογο, με στόχο την χάραξη των νέων πολιτικών για την Ευρωπαϊκή Περιφερειακή Ανάπτυξη. Για το 2014, η διεξαγωγή του συνεδρίου σηματοδοτεί, ταυτόχρονα, την έναρξη εφαρμογής των νέων ευρωπαϊκών πολιτικών για τη Συνοχή, την Έρευνα και την Καινοτομία, στο πλαίσιο της προγραμματικής περιόδου 2014-2020.

Αποσκοπώντας στην ενεργό συμμετοχή σας στο WIRE V, θα θέλαμε να μας γνωστοποιήσετε τυχόν επιμέρους ζητήματα ή ιδιαιτερότητες της Περιφέρειάς σας, σχετικές με τις θεματικές του συνεδρίου, οι οποίες κρίνετε σκόπιμο να αναδειχθούν στο πλαίσιο των εργασιών του.

Επιπλέον, σας ενημερώνουμε ότι, με στόχο την προβολή των ελληνικών Περιφερειών και των δράσεων που υλοποιούν, στον διαδικτυακό τόπο του συνεδρίου, www.wire2014.eu, φιλοξενούνται όλοι οι σύνδεσμοι των ιστότοπων των Περιφερειών (http://www.wire2014.eu/useful-links ).

Περισσότερες πληροφορίες για το περιεχόμενο και τις θεματικές του συνεδρίου μπορείτε να δείτε στη συνημμένη επιστολή.

Δηλώσεις συμμετοχής υποβάλλονται στη διεύθυνση: www.wire2014.eu/registration-form

Αναλυτικότερα στοιχεία, καθώς και το πρόγραμμα του συνεδρίου, βρίσκονται διαθέσιμα στη διεύθυνση: http://www.wire2014.eu/agenda

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα Βασιλική Καλαϊτζή στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο τηλέφωνο 2107273947.

Περγαντάς Κλέαρχος . All rights reserved.