"Είναι εντυπωσιακός ο βαθμός απορρόφησης κοινοτικών κονδυλίων στη Στερεά Ελλάδα.περγαντας κλεαρχος
 Όχι μόνο υπερβαίνει κάθε άλλη Περιφέρεια της Ελλάδας, αλλά και της Ευρώπης."

Johannes Hahn

Συμμετοχή στην 26η Ολομέλεια του Κογκρέσου Τοπικών και
Περιφερειακών Αρχών του Συμβουλίου της Ευρώπης στις
25-27 Μαρτίου 2014 στο Στρασβούργο.

Κύριε Υπουργέ

Κυρίες και Κύριοι

Σας καλωσορίζω όλους και σας ευχαριστώ για την ανταπόκρισή σας στην πρόσκλησή μας, για τη σημερινή ημερίδα που διοργανώνουμε η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

«Η μεταρρύθμιση της Κ.Α.Π. ΣΤΗ ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2014-2020».

Με παρέμβαση – ομιλία του Περιφερειάρχη Κλέαρχου Περγαντά ξεκίνησε η ημερίδα για το νέο ΕΣΠΑ 2014-2020, που διοργανώθηκε από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, την ΠΕΔ και την ΕΕΤΑΑ.

«κ. Μπουραντά...

“Ο Κλέαρχος και η λάσπη”

ΑΛΛΗ μια έκπληξη της χθεσινής ημέρας ήταν ο πόλεμος που ξέσπασε ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και στον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχο Περγαντά, ο οποίος αποφάσισε να μην είναι υποψήφιος στις εκλογές – και το ΠΑΣΟΚ δεν βρίσκει υποψήφιο, θα σημειώσω.

 «Καλάθι της Περιφέρειας» AGROTICA 25

Σημαντικό γεγονός για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, η επίσκεψη και συνάντηση του Επιτρόπου Περιφερειακής Πολιτικής της ΕΕ κ. Jiohannes Hahn με τον Περιφερειάρχη κ. Κλέαρχο Περγαντά.

 

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Κλέαρχου Περγαντά εντάσσεται και χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ το νέο έργο με τίτλο: «Γίνε παραγωγός βιολογικών προϊόντων» στο πλαίσιο της δράσης «Τοπικά σχέδια για την απασχόληση (ΤΟΠΣΑ) προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας», συνολικού προϋπολογισμού 126.000 €.

 

Πρόσκληση 2ης Τακτικής συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας.

Περγαντάς Κλέαρχος . All rights reserved.