"Είναι εντυπωσιακός ο βαθμός απορρόφησης κοινοτικών κονδυλίων στη Στερεά Ελλάδα.περγαντας κλεαρχος
 Όχι μόνο υπερβαίνει κάθε άλλη Περιφέρεια της Ελλάδας, αλλά και της Ευρώπης."

Johannes Hahn

Λίγες πληροφορίες για τους υποψήφιους της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

Κόλλιας Βασίλειος

Ο Βασίλης Κόλλιας γεννήθηκε στις 26-9-1973. Είναι επαγγελματίας αγρότης και κάτοικος στο Ακραίφνιο Βοιωτίας . Παράγει κυρίως οπωροκηπευτικά και ελιές, βιολογικής καλλιέργειας, ενσωματώνοντας διαρκώς νέες τεχνικές και τεχνολογία αιχμής στην παραγωγική διαδικασία . Έχει σπουδάσει Γεωπόνος στο Ανώτατο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών με ειδικότητα στην Γεωργική Οικονομία.Το καλοκαίρι του 2008 συμμετείχε ενεργά στις διαδικασίες ίδρυσης της Ένωσης Νέων Αγροτών (Ε.Ν.Α.) Βοιωτίας στην οποία έχει εκλεγεί πρόεδρος για τις περιόδους 2008-2010, 2010-2013 και 2013-2016 και είναι ένας από τους τρεις αντιπρόσωπους του συλλόγου στην Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών (Π.Ε.Ν.Α.). 
Συμμετείχε ενεργά στις διαδικασίες, στην διαμορφωση θέσεων, προτάσεων στο σύνολο των επιτροπών του φορέα και σε όλες τις δράσεις της Π.Ε.Ν.Α. από το 2008 και ως επικεφαλής της ομάδας Αγροπεριβαλλοντικών Θεμάτων και φυτών μεγάλης καλλιέργειας από το 2009 ενώ εκλέχθηκε στην θέση του Ειδικού Γραμματέα στις εκλογές Δοιηκητικού Συμβουλίου το 2010. 
Συμμετείχε σε πληθώρα συναντήσεων του Δ.Σ. και των επιμέρους επιτροπών της Π.Ε.Ν.Α. με τους επικεφαλείς του ΥΠΑΑ&Τ και άλλων Υπουργείων, τους επικεφαλείς αγροτικού τομέα των κομμάτων και άλλους φορείς. Ως μέλος του Δ.Σ. της Π.Ε.Ν.Α. έχει εκπροσωπίσει τον φορέα σε συζητήσεις στην Βουλή για αγροτικά θέματα, κυρίως στην επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου και σε διάφορα τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά μέσα επικοινωνίας, μεταφέροντας τις θέσεις των Νέων Αγροτών.Εκπροσώπησε τους Νέους Αγρότες της χώρας σε 9ήμερη αποστολή στην Κίνα τον Οκτώμβριο του 2011 σε πρόγραμμα ανταλλαγής επισκέψεων της Γενικής Γραμματίας Νέας Γενιάς με τον αντίστοιχο φορέα της Κίνας με θέμα την ανταλλαγή τεχνογνωσίας στην αγροτική παραγωγή και πολιτικών σε θέματα αγροτικής πολιτικής. Συμμετείχε σε 4 αποστολές της Π.Ε.Ν.Α. στο Ευρωπαικό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες και σε συνέδριο καινοτομίκων αγροτικών τεχνικών καλλιέργειας. Από τον Ιούνιο του 2010 έως και το 2011 είχε οριστεί από το ΥΠΑΑ&Τ αναπληρωματικό μέλος στο Δ.Σ. του ΟΓΕΕΚΑ ΔΗΜΗΤΡΑ. Αρθρογραφεί, ‘’ αμοισθεί ’’, σε σειρά αγροτικών και πολιτικών εφημερίδων της χώρας.Ήταν μελος του ΠΑΣΟΚ από το 1993, εκλεγμένος Γραμματέας της τοπικής οργάνωσης Ακραιφνίου από το 2004 και μέλος του Αγροτικού Τομέα του κόμματος με ιδιέταιρα έντονη δράση και συμμετοχή στην διαμόρφωση και προώθηση προτάσεων για την πρόοδο του αγροτικού επαγγέλματος και των αγροτών όπως στους νόμους για την αναδιοργάνωση των αγροτικών συνεταιρισμών και των αγροτοσυνδικαλιστικών οργανώσεων, του μητρώου εμπόρων αγροτικών προιόντων, της παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από αγρότες , την εκπαίδευση των αγροτών κ.α. , έως και τη άνοιξη του 2013 οπότε και αποχώρησε από το κόμμα.Είναι μέλος της ΔΗΜΑΡ από τον Σεπτέμβριο του 2013, εκλεγμένο μέλος της Κεντρικής Επιτροπής , μέλος του Αγροτικού Τομέα και υποψήφιος Ευρωβουλευτής της.

Αλέξανδρος Θεοδωράκος

Ο Αλέξανδρος Θεοδωράκος γεννήθηκε το 1984 στο Σχηματάρι Βοιωτίας και έλκει την καταγωγή του από τον Άγιο Γεώργιο Βοιωτίας. Αφού ολοκλήρωσε τις εγκύκλιες σπουδές  στη γενέτειρα του εισήχθη στην Ανώτατη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΑΣΠΑΙΤΕ)  από την οποία αποφοίτησε με το πτυχίο του Πολιτικού Μηχανικού Τ.Ε. – Εκπαιδευτικού. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του ανέπτυξε έντονη πολιτική δράση. Διετέλεσε Πρόεδρος του Συλλόγου Σπουδαστών ΑΣΠΑΙΤΕ «Αλέξανδρος Παναγούλης», μέλος   του Κ.Σ. της Εθνικής Σπουδαστικής Ένωσης Ελλάδας (ΕΣΕΕ) και ο πρώτος εκλεγμένος Γραμματέας της ΠΑΣΠ ΤΕΙ. Κατά τη διάρκεια της θητείας του ως Γραμματέας της ΠΑΣΠ ΤΕΙ, η Οργάνωση κατέγραψε πανελλαδικά το μεγαλύτερο ποσοστό στην ιστορία της. Είναι μέλος της ΕΕΤΕΜ, του συνδικαλιστικού οργάνου των Μηχανικών Τ.Ε. Μετά το πέρας των σπουδών του, συμμετείχε σε σειρά συνεδρίων σχετικά με τις Πολιτικές για την Ευρωπαική ολοκλήρωση. Χαρακτηριστικότερα, το 2015, ήταν ο μοναδικός Έλληνας ο οποίος συμμετείχε στο PoliticalSymposiumτου αρχαιότερου και μεγαλύτερου Ευρωπαικού ThinkTank του «EuropeanForumAlpbach», στην Αυστρία. Επαγγελματικά, δραστηριοποιείται ως Σύμβουλος Διοίκησης σε μεγάλη εταιρία Πληροφορικής ενώ παράλληλα ολοκληρώνει τις Μεταπτυχιακές σπουδές του στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA). Έχει εργαστεί, επίσης, ως Σύμβουλος Διοίκησης σε μεγάλη τουριστική επιχείρηση ενώ υπήρξε Διευθυντής του Υπουργικού γραφείου της υφυπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης. 

 

Μιχαήλ Κωνσταντίνου

ΜΙΧΑΗΛ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΣΟΚ
ΒΟΙΩΤΙΑΣ
Δικηγόρος Αθηνών στον Άρειο Πάγο και Σ.τ.Ε.
τ. Πρόεδρος Ταμείου Προνοίας Δημοσίων Υπαλλήλων
Σκουφά 56 Αθήνα ΤΚ 10.679 τηλ. 210- 3616328 φαξ 210 -3616329
Κάστρο Βοιωτίας ΤΚ 32.200 Τηλ. 22680- 41412 κιν. 6944871341

mixahl-konstantinou

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1970. Κατάγομαι από τα χωριά Κάστρο και Παύλο Ορχομενού. Είμαι Δικηγόρος Αθηνών στον Άρειο Πάγο και στο Σ.τ.Ε. ειδικευμένος στο 

Εργατικό Δίκαιο και ασκώ δικηγορία για 17 έτη, ασχολούμενος με το Αστικό, το Εργατικό και το Δίκαιο της Κοινωνικής Ασφάλισης.Από τις αρχές του 2011 έως και το Μάρτιο του 2015 διετέλεσα Αντιπρόεδρος και κατόπιν Πρόεδρος του Ταμείου Προνοίας Δημοσίων Υπαλλήλων (ΤΠΔΥ), αναλαμβάνοντας καθήκοντα σε μια δύσκολη περίοδο, κατά την οποία όμως επιτεύχθηκε κατακόρυφη μείωση του ελλείμματος του Ταμείου και σημαντική επιτάχυνση της απονομής του εφάπαξ βοηθήματος προς τους δικαιούχους ασφαλισμένους του Ταμείου. Είμαι μέλος του ΠΑΣΟΚ από το 1988. Ήμουν μέλος της συντονιστικής Επιτροπής της Τομεακής Οργάνωσης Επιστημόνων Νομικών Επαγγελμάτων του ΠΑΣΟΚ.Ως νέος δικηγόρος διετέλεσα Ταμίας της Ένωσης Νέων και Ασκουμένων Δικηγόρων καθώς και της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Δικηγόρων.Το 2005 συμμετείχα στις εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών ως υποψήφιος Σύμβουλος με τη συνδικαλιστική παράταξη “Αλληλεγγύη”.Το 2010 ήμουν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος του Κεντρικού Τομέα Αθηνών στο ψηφοδέλτιο “ Αττική” .

Νικολάου Άννα

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ
ΝΟΜΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1981. Κατάγομαι από την Αγία Τριάδα του Δήμου Κορώνειας και την πόλη της Λιβαδειάς. Έχω σπουδάσει Επικοινωνία και Δημόσιες Σχέσεις και δραστηριοποιούμαι στον χώρο της διαφήμισης.Από το 1998 έως το 2009 εργάστηκα στον Τραπεζικό Τομέα, συγκεκριμένα στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών (Customer Service) ως Προϊσταμένη του Τμήματος (Customer Service and Sales Supervisor) και στην συνέχεια ανέλαβα καθήκοντα Προϊσταμένης στο Τμήμα Ηλεκτρονικής Τραπεζικής (Internet Banking).Από το 2009 έως το 2011 εργάστηκα στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΤΕΕ).Είμαι μέλος του ΠΑΣΟΚ από το 1998. Το 2007 εκλέχθηκα στην Κεντρική Επιτροπή της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ.Το 2008 καθώς το 2012 εκλέχθηκα στην Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ.

 

Περγαντάς Κλέαρχος . All rights reserved.