"Είναι εντυπωσιακός ο βαθμός απορρόφησης κοινοτικών κονδυλίων στη Στερεά Ελλάδα.περγαντας κλεαρχος
 Όχι μόνο υπερβαίνει κάθε άλλη Περιφέρεια της Ελλάδας, αλλά και της Ευρώπης."

Johannes Hahn

 

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους Βοιωτούς που στήριξαν την προσπάθειά μας και τους νέους ανθρώπους που με τη συμμετοχή τους λάμπρυναν το ψηφοδέλτιο.

Η Μάχη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΠΑΣΟΚ- ΔΗΜΑΡ) δεν κερδήθηκε, ο αγώνας δεν δικαιώθηκε σε μια πολύ δύσκολη πολιτική συγκυρία.

Είναι βέβαιο ότι με την ιδιότητα του πολίτη και όχι με αυτή του βουλευτή, θα προσπαθώ πάντα για το γενικότερο καλό.

 

Κλέαρχος Περγαντάς
π. Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας

 

 

 

Συνέντεξη του Κλέαρχου Περγαντά στην εκπομπή Στέρεα Λόγια

"Η Μάχη αυτή είναι μια πρόκληση.
Μου ζητήθηκε να συμμετέχω και είπα αμέσως ΝΑΙ
Με τη Βοιωτία είμαι δεμένος και συναισθηματικά και πολιτικά.
Έζησα δύο μνημόνια ως περιφερειάρχης
Στη νέα Κυβέρνηση η Βοιωτία πρέπει να έχει ανθρώπους που έχουν εμπειρία και γνωρίζουν τα προβλήματα του τόπου "

Η Δημοκρατική Συμπαράταξη (ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) είναι η θετική έκπληξη των εκλογών, στόχος η 3η έδρα στη Βοιωτία

Την “επιστροφή” των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ που “θύμωσαν” και έφυγαν από τη μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη, επιχειρεί ο Κλέαρχος Περγαντάς με τη συμμετοχή
του στο ψηφοδέλτιο της Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ- ΔΗΜΑΡ.Οι νίκες που έχει καταφέρει στο παρελθόν σε επίπεδο νομού Βοιωτίας  και περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας διακρίνονται από το στοιχείο της συσπείρωσης των παραδοσιακών ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ και από τη διεισδυτικότητά του σε άλλους πολιτικούς χώρους. Η εμπειρία αυτών των αναμετρήσεων και η γνώση των προβλημάτων του νομού σε όλους τους τομείς, σε συνδυασμό με τις ανοδικές δημοσκοπικές μετρήσεις που φέρνουν το ΠΑΣΟΚ σταθερά να ενισχύει δυνάμεις, καθιστούν σύμφωνα με τον Κλέαρχο Περγαντά εφικτό σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση, την κατάκτηση της τρίτης έδρας.“Το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Συμπαράταξη θα είναι η θετική έκπληξη αυτών των εκλογών στη Βοιωτία. Είμαστε η χρήσιμη δύναμη στην πιο κρίσιμη περίοδο για τη χώρα. Ζητώ την ψήφο και την εμπιστοσύνη των Βοιωτών πολιτών για να κατακτήσουμε την 3η έδρα”, τόνισε ο Κλέαρχος Περγαντάς σε περιοδεία του σε χωριά της Βοιωτίας.

Να τελειώνουμε το γρηγορότερο δυνατό με τα μνημόνια και με προυποθέσεις να σχεδιάσουμε μέσα από μία νέα συνεργασία το μέλλον της Βοιωτίας υποστήριξε ο υποψήφιος βουλευτής της Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ Κλέαρχος Περγαντάς στη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του επιμελητηρίου Βοιωτίας. Γνώστη των προβλημάτων του νομού και της Περιφέρειας χαρακτήρισε τον Κλέαρχο Περγαντά ο Παναγιώτης Αγνιάδης ο οποίος τον ενημέρωσε για τα προβλήματα της μικρομεσαίας επιχείρησης.

Λίγες πληροφορίες για τους υποψήφιους της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

Κόλλιας Βασίλειος

Ο Βασίλης Κόλλιας γεννήθηκε στις 26-9-1973. Είναι επαγγελματίας αγρότης και κάτοικος στο Ακραίφνιο Βοιωτίας . Παράγει κυρίως οπωροκηπευτικά και ελιές, βιολογικής καλλιέργειας, ενσωματώνοντας διαρκώς νέες τεχνικές και τεχνολογία αιχμής στην παραγωγική διαδικασία . Έχει σπουδάσει Γεωπόνος στο Ανώτατο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών με ειδικότητα στην Γεωργική Οικονομία.Το καλοκαίρι του 2008 συμμετείχε ενεργά στις διαδικασίες ίδρυσης της Ένωσης Νέων Αγροτών (Ε.Ν.Α.) Βοιωτίας στην οποία έχει εκλεγεί πρόεδρος για τις περιόδους 2008-2010, 2010-2013 και 2013-2016 και είναι ένας από τους τρεις αντιπρόσωπους του συλλόγου στην Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών (Π.Ε.Ν.Α.). 
Συμμετείχε ενεργά στις διαδικασίες, στην διαμορφωση θέσεων, προτάσεων στο σύνολο των επιτροπών του φορέα και σε όλες τις δράσεις της Π.Ε.Ν.Α. από το 2008 και ως επικεφαλής της ομάδας Αγροπεριβαλλοντικών Θεμάτων και φυτών μεγάλης καλλιέργειας από το 2009 ενώ εκλέχθηκε στην θέση του Ειδικού Γραμματέα στις εκλογές Δοιηκητικού Συμβουλίου το 2010. 
Συμμετείχε σε πληθώρα συναντήσεων του Δ.Σ. και των επιμέρους επιτροπών της Π.Ε.Ν.Α. με τους επικεφαλείς του ΥΠΑΑ&Τ και άλλων Υπουργείων, τους επικεφαλείς αγροτικού τομέα των κομμάτων και άλλους φορείς. Ως μέλος του Δ.Σ. της Π.Ε.Ν.Α. έχει εκπροσωπίσει τον φορέα σε συζητήσεις στην Βουλή για αγροτικά θέματα, κυρίως στην επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου και σε διάφορα τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά μέσα επικοινωνίας, μεταφέροντας τις θέσεις των Νέων Αγροτών.Εκπροσώπησε τους Νέους Αγρότες της χώρας σε 9ήμερη αποστολή στην Κίνα τον Οκτώμβριο του 2011 σε πρόγραμμα ανταλλαγής επισκέψεων της Γενικής Γραμματίας Νέας Γενιάς με τον αντίστοιχο φορέα της Κίνας με θέμα την ανταλλαγή τεχνογνωσίας στην αγροτική παραγωγή και πολιτικών σε θέματα αγροτικής πολιτικής. Συμμετείχε σε 4 αποστολές της Π.Ε.Ν.Α. στο Ευρωπαικό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες και σε συνέδριο καινοτομίκων αγροτικών τεχνικών καλλιέργειας. Από τον Ιούνιο του 2010 έως και το 2011 είχε οριστεί από το ΥΠΑΑ&Τ αναπληρωματικό μέλος στο Δ.Σ. του ΟΓΕΕΚΑ ΔΗΜΗΤΡΑ. Αρθρογραφεί, ‘’ αμοισθεί ’’, σε σειρά αγροτικών και πολιτικών εφημερίδων της χώρας.Ήταν μελος του ΠΑΣΟΚ από το 1993, εκλεγμένος Γραμματέας της τοπικής οργάνωσης Ακραιφνίου από το 2004 και μέλος του Αγροτικού Τομέα του κόμματος με ιδιέταιρα έντονη δράση και συμμετοχή στην διαμόρφωση και προώθηση προτάσεων για την πρόοδο του αγροτικού επαγγέλματος και των αγροτών όπως στους νόμους για την αναδιοργάνωση των αγροτικών συνεταιρισμών και των αγροτοσυνδικαλιστικών οργανώσεων, του μητρώου εμπόρων αγροτικών προιόντων, της παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από αγρότες , την εκπαίδευση των αγροτών κ.α. , έως και τη άνοιξη του 2013 οπότε και αποχώρησε από το κόμμα.Είναι μέλος της ΔΗΜΑΡ από τον Σεπτέμβριο του 2013, εκλεγμένο μέλος της Κεντρικής Επιτροπής , μέλος του Αγροτικού Τομέα και υποψήφιος Ευρωβουλευτής της.

Αλέξανδρος Θεοδωράκος

Ο Αλέξανδρος Θεοδωράκος γεννήθηκε το 1984 στο Σχηματάρι Βοιωτίας και έλκει την καταγωγή του από τον Άγιο Γεώργιο Βοιωτίας. Αφού ολοκλήρωσε τις εγκύκλιες σπουδές  στη γενέτειρα του εισήχθη στην Ανώτατη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΑΣΠΑΙΤΕ)  από την οποία αποφοίτησε με το πτυχίο του Πολιτικού Μηχανικού Τ.Ε. – Εκπαιδευτικού. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του ανέπτυξε έντονη πολιτική δράση. Διετέλεσε Πρόεδρος του Συλλόγου Σπουδαστών ΑΣΠΑΙΤΕ «Αλέξανδρος Παναγούλης», μέλος   του Κ.Σ. της Εθνικής Σπουδαστικής Ένωσης Ελλάδας (ΕΣΕΕ) και ο πρώτος εκλεγμένος Γραμματέας της ΠΑΣΠ ΤΕΙ. Κατά τη διάρκεια της θητείας του ως Γραμματέας της ΠΑΣΠ ΤΕΙ, η Οργάνωση κατέγραψε πανελλαδικά το μεγαλύτερο ποσοστό στην ιστορία της. Είναι μέλος της ΕΕΤΕΜ, του συνδικαλιστικού οργάνου των Μηχανικών Τ.Ε. Μετά το πέρας των σπουδών του, συμμετείχε σε σειρά συνεδρίων σχετικά με τις Πολιτικές για την Ευρωπαική ολοκλήρωση. Χαρακτηριστικότερα, το 2015, ήταν ο μοναδικός Έλληνας ο οποίος συμμετείχε στο PoliticalSymposiumτου αρχαιότερου και μεγαλύτερου Ευρωπαικού ThinkTank του «EuropeanForumAlpbach», στην Αυστρία. Επαγγελματικά, δραστηριοποιείται ως Σύμβουλος Διοίκησης σε μεγάλη εταιρία Πληροφορικής ενώ παράλληλα ολοκληρώνει τις Μεταπτυχιακές σπουδές του στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA). Έχει εργαστεί, επίσης, ως Σύμβουλος Διοίκησης σε μεγάλη τουριστική επιχείρηση ενώ υπήρξε Διευθυντής του Υπουργικού γραφείου της υφυπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης. 

 

Μιχαήλ Κωνσταντίνου

ΜΙΧΑΗΛ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΣΟΚ
ΒΟΙΩΤΙΑΣ
Δικηγόρος Αθηνών στον Άρειο Πάγο και Σ.τ.Ε.
τ. Πρόεδρος Ταμείου Προνοίας Δημοσίων Υπαλλήλων
Σκουφά 56 Αθήνα ΤΚ 10.679 τηλ. 210- 3616328 φαξ 210 -3616329
Κάστρο Βοιωτίας ΤΚ 32.200 Τηλ. 22680- 41412 κιν. 6944871341

mixahl-konstantinou

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1970. Κατάγομαι από τα χωριά Κάστρο και Παύλο Ορχομενού. Είμαι Δικηγόρος Αθηνών στον Άρειο Πάγο και στο Σ.τ.Ε. ειδικευμένος στο 

Εργατικό Δίκαιο και ασκώ δικηγορία για 17 έτη, ασχολούμενος με το Αστικό, το Εργατικό και το Δίκαιο της Κοινωνικής Ασφάλισης.Από τις αρχές του 2011 έως και το Μάρτιο του 2015 διετέλεσα Αντιπρόεδρος και κατόπιν Πρόεδρος του Ταμείου Προνοίας Δημοσίων Υπαλλήλων (ΤΠΔΥ), αναλαμβάνοντας καθήκοντα σε μια δύσκολη περίοδο, κατά την οποία όμως επιτεύχθηκε κατακόρυφη μείωση του ελλείμματος του Ταμείου και σημαντική επιτάχυνση της απονομής του εφάπαξ βοηθήματος προς τους δικαιούχους ασφαλισμένους του Ταμείου. Είμαι μέλος του ΠΑΣΟΚ από το 1988. Ήμουν μέλος της συντονιστικής Επιτροπής της Τομεακής Οργάνωσης Επιστημόνων Νομικών Επαγγελμάτων του ΠΑΣΟΚ.Ως νέος δικηγόρος διετέλεσα Ταμίας της Ένωσης Νέων και Ασκουμένων Δικηγόρων καθώς και της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Δικηγόρων.Το 2005 συμμετείχα στις εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών ως υποψήφιος Σύμβουλος με τη συνδικαλιστική παράταξη “Αλληλεγγύη”.Το 2010 ήμουν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος του Κεντρικού Τομέα Αθηνών στο ψηφοδέλτιο “ Αττική” .

Νικολάου Άννα

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ
ΝΟΜΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1981. Κατάγομαι από την Αγία Τριάδα του Δήμου Κορώνειας και την πόλη της Λιβαδειάς. Έχω σπουδάσει Επικοινωνία και Δημόσιες Σχέσεις και δραστηριοποιούμαι στον χώρο της διαφήμισης.Από το 1998 έως το 2009 εργάστηκα στον Τραπεζικό Τομέα, συγκεκριμένα στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών (Customer Service) ως Προϊσταμένη του Τμήματος (Customer Service and Sales Supervisor) και στην συνέχεια ανέλαβα καθήκοντα Προϊσταμένης στο Τμήμα Ηλεκτρονικής Τραπεζικής (Internet Banking).Από το 2009 έως το 2011 εργάστηκα στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΤΕΕ).Είμαι μέλος του ΠΑΣΟΚ από το 1998. Το 2007 εκλέχθηκα στην Κεντρική Επιτροπή της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ.Το 2008 καθώς το 2012 εκλέχθηκα στην Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ.

Μάχη για την τρίτη έδρα ώστε να βοηθήσουμε τη Βοιωτία

"Γνωρίζω τα προβλήματα του τόπου και της περιφέρειας"
"Αν δουλέψουμε όλοι μαζί για δύο χρόνια σε δύο χρόνια θα μπορούμε να καθαρίσουμε με το μνημόνιο και να αρχίσει η ανάκαμψη."...

 

Η Συνέντευξη του Κλέαρχου Περγαντά στο ENAtv.

ή εδώ

logo seirios

Με «όπλο» τη γνώση των προβλημάτων της Βοιωτίας ο Κλέαρχος Περγαντάς

 

radio sinenteyxi

Ακούστε την συνέντευξη στη σελίδα του  http://www.siriosfm.gr/?p=52720

"Έχει ανατρέψει τα προγνωστικά ο Κλέαρχος Περγαντάς"

Σειριος fm


Ακο
ύστε τη συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Σείριο Fm στη Μαρία Σφυρή

ο υποψήφιος βουλευτής με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη Κλέαρχος Περγαντάς.

  

"Δυσμενής η κατάσταση που έρχεται για την αγροτική παραγωγή"

"Υπάρχουν τρόποι και μέτρα ώστε να μην θίξουμε αυτή τη στιγμή τον πυρήνα του αγροτικού εισοδήματος"

 

 

 

H Συνέντευξη του Κλέαρχου Περγαντά στο EnaTv

 

https://www.youtube.com/watch?v=Kf_8oZZDktM 

 

Κλέαρχος Περγαντάς: Η συμπαράταξη ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ θα είναι η θετική έκπληξη των εκλογών. Στόχος η 3η έδρα στη Βοιωτία

logo viotianet pergantas

Την “επιστροφή” των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ που “θύμωσαν” και έφυγαν από τη μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη, επιχειρεί ο Κλέαρχος Περγαντάς με τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο της Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ.

Οι νίκες που έχει καταφέρει στο παρελθόν σε επίπεδο νομού Βοιωτίας και περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας διακρίνονται από το στοιχείο της συσπείρωσης των παραδοσιακών ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ και από τη διεισδυτικότητά του σε άλλους πολιτικούς χώρους.

Η εμπειρία αυτών των αναμετρήσεων και η γνώση των προβλημάτων του νομού σε όλους τους τομείς, σε συνδυασμό με τις ανοδικές δημοσκοπικές μετρήσεις που φέρνουν το ΠΑΣΟΚ σταθερά να ενισχύει δυνάμεις, καθιστούν σύμφωνα με τον Κλέαρχο Περγαντά εφικτό σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση, την κατάκτηση της τρίτης έδρας.

Το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Συμπαράταξη θα είναι η θετική έκπληξη αυτών των εκλογών στη Βοιωτία. Είμαστε η χρήσιμη δύναμη στην πιο κρίσιμη περίοδο για τη χώρα. Ζητώ την ψήφο και την εμπιστοσύνη των Βοιωτών πολιτών για να κατακτήσουμε την 3η έδρα”, τόνισε ο Κλέαρχος Περγαντάς σε περιοδεία του σε χωριά της Βοιωτίας.

«Ανακατεύει την τράπουλα» για την τρίτη έδρα στη Βοιωτία η υποψηφιότητα Περγαντά

 
klearxos pergantasΈνα πρόσωπο, επιτυχημένο στο χώρο της Αυτοδιοίκησης και αγαπητό στον κόσμο της Βοιωτίας, τον τέως Νομάρχη και πρώτο αιρετό Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, βρήκε το ΠΑΣΟΚ για να «ανακατέψει για τα καλά την τράπουλα» σ` αυτές τις εθνικές εκλογές. Το πρόσωπο αυτό είναι ο κ. Κλέαρχος Περγαντάς που «επιστρέφει» πολιτικά εκ νέου ως υποψήφιος Βουλευτής, όπως είχε συμβεί πριν πολλά πολλά χρόνια, πρωτού δηλαδή τον «κερδίσει» ο χώρος της Αυτοδιοίκησης.
Γνώστης των ζητημάτων που απασχολούν τον πρώτο και το δεύτερο βαθμό της Αυτοδιοίκησης, πρόσωπο με «ρίζες» πολιτικές και μια προσωπικότητα της Βοιωτίας που κατάφερε να ανέλθει σε αξιώματα χωρίς ν` αφήσει πίσω του οποιασδήποτε μορφής «θολή εικόνα», ο κ. Περγαντάς αναμφίβολα είναι το πρόσωπο που θα «ταράξει» τις ισορροπίες ανάμεσα σ` όλους τους συνδυασμούς.
Στόχος του επί οκτώ ετών νομάρχη και τεσσάρων σχεδόν Περιφερειάρχη είναι διπλός: Από τη μια επιθυμεί – και το έχει πετύχει σε μεγάλο βαθμό - τη συσπείρωση του κεντροαριστερού χώρου στο Νομό Βοιωτίας αλλά και την «επιστροφή» των παραδοσιακών ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ, που αποτέλεσαν και τον κυριότερο πυρήνα των προηγούμενων επιτυχημένων του εκλογικών αναμετρήσεων. Παράλληλα, ο κ. Περγαντάς στοχεύει να διεισδύσει και στο χώρο της ΝΔ, κυρίως μέσα από τις διαχρονικές, διαπροσωπικές του σχέσεις.  Τα υπόλοιπα, μέλη, που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ είναι ο Βασίλης Κόλλιας (γεωπόνος – αγρότης, ΔΗΜΑΡ), ο Αλέξανδρος Θεοδωράκος (πολιτικός μηχανικός), ο Μιχάλης Κωνσταντίνου (δικηγόρος εργατολόγος) και η Άννα Νικολάου (επικοινωνιολόγος). Όπως και να έχει, στόχος του ΠΑΣΟΚ και του κ. Περγαντά είναι η κατάκτηση και μιας, από τις τρεις συνολικά έδρες.
 orchomenos press pergantas
 
Γιατί "επιστρέφει" ο Κλέαρχος Περγαντάς…

freesunday logo

Περγαντάς: Ο κόσμος δεν θα αναζητήσει αντίδραση, αλλά δράση

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ για την απουσία κυβερνητικής στρατηγικής, η οποία οδήγησε εκ νέου σε εθνικές εκλογές, εξαπολύει ο υποψήφιος βουλευτής Βοιωτίας με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη Κλέαρχος Περγαντάς, εκτιμώντας παράλληλα ότι η ψήφος των πολιτών δεν θα είναι ψήφος αντίδρασης, αλλά δράσης.

Στον Δημήτρη Χρυσικόπουλο

Ποιες είναι οι προσδοκίες και οι στόχοι του ΠΑΣΟΚ από τις εκλογές αυτές;

Να προσπαθήσουμε για το καλύτερο και το περισσότερο. Θαρρώ ότι, τώρα πια, η κοινωνία, έχοντας ήδη περάσει τη φάση της αντίδρασης, έχοντας ήδη τιμωρήσει, έχοντας ήδη ελπίσει… απελπισμένα, έχοντας… ακυρώσει και… ακυρωθεί, είναι πιο ώριμη και πιο συνετή για να κάνει τις επιλογές της. Επιλογές με κριτική, αλλά και αυτοκριτική. Επιλογές με ρεαλισμό και ειλικρίνεια. Με αυτό το πρίσμα, λοιπόν, το σχήμα ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ προσδοκά να μπει στην κρίση των πολιτών με όρους πολιτικού ρεαλισμού και όχι πολιτικού αμοραλισμού. Σε αυτή την κρίση είμαι βέβαιος πως θα κερδίσει περισσότερα απ’ όσα έχασε – όχι βέβαια σε ποσοστό, αλλά σαν πολιτική αξία. Πιστεύω πως θα ξεκινήσει η επαναφορά του χώρου, ενδυναμωμένη και σε ποσοστά, αλλά κυρίως σε ιδεολογική σταθερότητα.

Ποιο το σχόλιό σας για την κοινή κάθοδο ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση;

Για μένα σηματοδοτεί τις έννοιες της συνεργασίας και της συμπόρευσης, στη βάση συγκλίνουσας ιδεολογικής και πολιτικής πλατφόρμας. Σηματοδοτεί αυτό ακριβώς που χρειάζεται ο τόπος και η κοινωνία σήμερα. Να ξεπεράσουμε όσα μας χωρίζουν και να βρούμε όσα μας ενώνουν. Εννοείται, βέβαια, ότι αυτό ισχύει σε ένα πλαίσιο «συγγενών» απόψεων και θέσεων και δεν μπορεί να ισχύει ανεξαρτήτως πολιτικού χώρου. Η περίπτωση ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ λέει στους πολίτες, αλλά και στο πολιτικό σύστημα, πως η συνεργασία είναι εφικτή, πως δυναμώνει, πως δίνει συνοχή. Πως, τελικά, είναι ο τρόπος για να αντιστρέψουμε την οπτική του «εγώ» και να πάμε στο «εμείς», για να λειτουργήσουμε με ανανεωμένους και βελτιωμένους όρους.

Ποιο στοιχείο νομίζετε ότι θα βαρύνει περισσότερο στη διαμόρφωση του τελικού εκλογικού αποτελέσματος;

Ξέρουμε όλοι πως αυτές οι εκλογές είναι και κρίσιμες και σύνθετες. Οι κυβερνήσεις έχουν δοκιμαστεί και οι πολίτες «δοκιμάστηκαν» ακόμη περισσότερο. Πιστεύω πως ο κόσμος δεν θα αναζητήσει αντίδραση, αλλά δράση. Πως θα υποχρεώσει τις πολιτικές δυνάμεις της χώρας να αναζητήσουν και να δημιουργήσουν σταθερό, σοβαρό και αξιόπιστο δρόμο που θα βαδίσει η χώρα μας τα επόμενα χρόνια, έτσι ώστε σταθερά να διανύσουμε και να ξεπεράσουμε την κρίση.

dimokratiki symparataksi boiotia

Οι εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου είναι εκλογές σύνθεσης και συναίνεσης

Επειδή το ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ είναι ο βασικός παράγοντας σταθερότητας  στη χώρα θα πρέπει όλοι μαζί να το αναδείξουμε τρίτη Πολίτικη δύναμη στη Βοιωτία  ώστε με ισχυρή κοινοβουλευτική παρουσία να συμβάλει στην ολοκλήρωση του προγράμματος και στην ανάκτηση της δημοσιονομικής κυριαρχίας της  χώρας. 

Και τούτο με κοινωνική δικαιοσύνη και ισονομία.

 

Κλέαρχος Περγαντάς

Υποψήφιος Βουλευτής Βοιωτίας
π.Περιφερειάρχης

Ακούστε την ραδιοφωνιkή συνέντευξη του Κλέαρχου Περγαντά στη Μαρία Σφυρή στο Σείριος Fm.

 

 

radio sinenteyxi 

Περγαντάς Κλέαρχος . All rights reserved.