"Είναι εντυπωσιακός ο βαθμός απορρόφησης κοινοτικών κονδυλίων στη Στερεά Ελλάδα.περγαντας κλεαρχος
 Όχι μόνο υπερβαίνει κάθε άλλη Περιφέρεια της Ελλάδας, αλλά και της Ευρώπης."

Johannes Hahn

«Ε.Ο. Άμφισσα – Λιδωρίκι»Υπογράφηκε από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχος Περγαντά η σύμβαση κατασκευής του δρόμου «Άμφισσα – Λιδωρίκι (από Αγία Ευθυμία ως διασταύρωση φυλακών)», προϋπολογισμού 17.500.000 € και συμβατικού αντικειμένου 11.376.895 €.

«Δρόμος Αταλάντη-Όρια Νομού»Κλέαρχος Περγαντάς Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας : «Αναβαθμίζουμε το δρόμο Αταλάντη – Όρια Νομών Φθιώτιδας / Βοιωτίας σε σύγχρονο οδικό άξονα της Περιφέρειας, με την κατασκευή νέου έργου προϋπολογισμού 9.000.000 € και σύμβασης 4.608.735€»

«Θίσβη - Καναβάρι»Κλέαρχος Περγαντάς Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας:

«Εξασφαλίστηκε η χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ για την ολοκλήρωση του οδικού άξονα Θίσβη – Κανάβαρι, προϋπολογισμού 35.106.273 €»

«Περιβαλλοντικό Κέντρο Κύμης»Τις εντάξεις δύο έργων του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου, ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχος Περγαντάς.

EYBOIA - ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ 2011-2013

«Κρέντη-Βαρβαριάδα-Άγραφα»Ο Κ.Περγαντάς υπέγραψε τη σύμβαση κατασκευής για την ολοκλήρωση του δρόμου Κρέντη – Βαρβαδιάδα στην Ευρυτανία προϋπολογισμού 6.350.000 €.

Περγαντάς - Θεσμοφόρια 2013Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, για το επόμενο διήμερο, ενώνει την παρουσία της με τις άλλες Περιφέρειες της χώρας στην αναβίωση του αρχαίου θεσμού των Θεσμοφοριών. Από σήμερα έως την Κυριακή ερχόμαστε στο χώρο – σύμβολο της Ελλάδας, για να αναδείξουμε και να προβάλλουμε την παράδοσή μας, τα προϊόντα μας και την τοπική κληρονομιά μας. Ερχόμαστε να συνδέσουμε τα ιδιαίτερα παραγωγικά χαρακτηριστικά του τόπου μας με τον πολιτισμό και τον τουρισμό.

«Επέκταση Νοσοκομείου Καρπενησίου»Υπογράφηκε από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχο Περγαντά η σύμβαση για το έργο «ΚΤΗΡΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ, προϋπολογισμού 2.100.000 €.

Εγκαίνια & Αγιασμός 5ου - 6ου Λυκείου Λαμίας«Καλή αρχή» στη νέα σχολική χρονιά ευχήθηκε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχος Περγαντάς στον αγιασμό, εγκαινιάζοντας το νέο κτίριο του Ενιαίου Σχολικού Συγκροτήματος (5ο & 6ο Λύκειο) Λαμίας.

Κλέαρχος Περγαντάς, Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας:
«Υπογράψαµε τη σύµβαση για την ολοκλήρωση του οδικού άξονα ΠΑΘΕ – Πορθµείο Γλύφας, προϋπολογισµού 6.400.000 €, αναβαθµίζοντας τις κυκλοφοριακές συνθήκες µεταξύ Φθιώτιδας και Εύβοιας»

Πολιτισμός και Τουριστική ΑνάπτυξηΘέσεις του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχου Περγαντά για τον πολιτισμό και τον τουρισμό

«Θήβα – Λιβαδειά – Ανισόπεδος κόμβος Βαγίων»Επίσκεψη του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχου Περγαντά στο έργο βελτίωσης του δρόμου Θήβα – Λιβαδειά / ανισόπεδος κόμβος Βαγίων, που ήδη ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε σε κυκλοφορία.

Αναστήλωση κτηρίου «Κύμα» στα Λουτρά ΑιδηψούΥπογράφηκε από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχο Περγαντά η σύμβαση κατασκευής του έργου «Αναστήλωση κτιρίου Κύμα στα Λουτρά Αιδηψού», με χρηματοδότηση 880.000€ από το ΕΣΠΑ.

Εγκαίνια Δημοτικού Σχολείου ΜαντουδίουΜετά την τελετή των εγκαινίων και την ξενάγηση στο χώρο του Σχολείου, ο Περιφερειάρχης κ. Κλέαρχος Περγαντάς...

Ανακαίνιση θερινού Δημοτικού Θεάτρου Λαμίας«Ανακαίνιση θερινού ∆ηµοτικού Θεάτρου», µε συνολικό προϋπολογισµό ύψους 980.000,00€

«Θεμελίωση κέντρου γεροντολογίας»Τον θεμέλιο λίθο της ανέγερσης του Κέντρου Γεροντολογίας και Προνοιακής Υποστήριξης, έβαλαν ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδας μαζί με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχο Περγαντά...

Δίκτυο Ύδρευσης Οικισμών Κεντρικής ΕύβοιαςΥπογράφηκε από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχο Περγαντά, η σύµβαση για τη µελέτη του έργου δικτύων ύδρευσης σε 79 οικισµούς της Κεντρικής Εύβοιας, από το φράγµα Σέτα-Μανίκια.

«Μαρμάρι-Κάρυστο  & Προς Στόμιο - Πλατανά»ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΕΩΝ

Περγαντάς Κλέαρχος . All rights reserved.